Avond van de Ondernemer – Wijk to the Future! Wijk bij Duurstede

De Avond van de Ondernemer in Wijk bij Duurstede, op 16 november, heeft als thema: ‘Wijk to the Future’!

Het belooft een avond vol inspiratie, inzichten en amusement te worden voor ondernemers en zzp’ers die geïnteresseerd zijn in de toekomst van ondernemend Wijk bij Duurstede.

Het evenement wordt georganiseerd door ondernemersverenigingen, het ondernemersfonds en de gemeente Wijk bij Duurstede. Gezamenlijk willen deze partijen hun waardering uitspreken voor lokale ondernemers in Cothen, Langbroek en Wijk. De viering is meer dan een erkenning; het is een kans om samen te bouwen aan de toekomst van onze gemeenschap.

Wat gaat er gebeuren?
Comedycollectief Flunknarf zal de ondernemers – met een flinke dosis humor – uitdagen om het allerbeste idee van de toekomst te bedenken. Voor het ‘Beste idee van Wijk’ zal een mooie eerste bijdrage beschikbaar worden gesteld door het Ondernemersfonds.

Wethouder Jeroen Brouwer: “Deze krachtige samenwerking van ondernemersverenigingen, het Ondernemersfonds, VVV en gemeente draagt bij aan de duurzame economische groei van onze bijzondere gemeente. We vinden elkaar steeds beter en vormen samen een sterk fundament voor ondernemend Wijk bij Duurstede.”

Deel deze pagina