Bedankt Ondernemers Utrechtse Heuvelrug

Op 19 november is de dag van de ondernemer. De dag waarop heel Nederland zijn ondernemers in het zonnetje zet. En hen bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Juist nu in deze bijzondere tijd met een steeds veranderende werkelijkheid. De gemeente Utrechtse Heuvelrug is betrokken bij zijn ondernemers en daarom spreekt wethouder Rob Jorg juist nu zijn waardering nadrukkelijk uit:

“Dank je wel ondernemers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, voor jullie lef en doorzettingsvermogen. Houd elkaar in de gaten, help en blijf betrokken bij elkaar. Zoek elkaar op, vraag advies en koop lokaal. Kom je er echt niet uit en heb je steun nodig; vraag informatie bij de gemeente”.

Het is belangrijk onze waardering voor onze ondernemers uit te spreken. Natuurlijk is dit iedere dag belangrijk. Maar op de dag van de ondernemer besteedt heel Nederland en MKB-Nederland hier nog eens extra aandacht aan. Nederland zet dan zijn ondernemers in het zonnetje. Dat willen wij ook doen, want ondernemen doe je met elkaar. Ondernemers, gemeente en inwoners. Daarom zet de gemeente haar ondernemers in het zonnetje. Doe je mee?

Deel deze pagina