Bijeenkomst cybercrime Meijerijstad en lunchommetje Nijnsel

Op 17 november 2023 is het de landelijke “Dag van de ondernemer”. Gemeente Meierijstad is trots op haar ondernemers en wil al haar ondernemers bedanken voor hun inzet. Op deze dag worden een tweetal activiteiten georganiseerd.

Bijeenkomst Cybercrime

Cybercrime voelt voor veel ondernemers als een ‘ver van je bed show’. Helaas is de realiteit anders. Ervaringsdeskundige Xander Koppelmans weet daar alles van. Zijn bedrijf werd gehackt. Hierdoor kwam zijn bedrijf in de problemen, dusdanig dat hij het niet meer te boven kwam. Zijn eerlijke verhaal maakt duidelijk dat het iedereen kan overkomen. Bas Goddrie vertelt namens het PVO Brabant-Zeeland wat je kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt. Handige tips en tricks die je dezelfde dag nog kunt toepassen binnen je bedrijf. Zorg dat je weerbaar wordt tegen cybercrime en sluit aan bij deze lezing!

Lunch-ommetje Nijnsel

Om vitaliteit van werknemers te stimuleren, wil gemeente Meierijstad korte lunchwandelingen op en rondom de bedrijventerreinen realiseren. In Nijnsel is een pilot opgestart. Wethouder Jan Goijaarts nodigt u als ondernemer van harte uit voor een presentatie over vitaliteit voor uw werknemers, met aansluitend de opening van Lunch-ommetje Nijnsel. Ook uw werknemers zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Tijdstip en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 november 2023, van 09:00 uur tot 12:30 uur in Zalencentrum De Beckart, Oude Lieshoutseweg 7, in Nijnsel.

Aanmelden

Wij vragen u zich vooraf aan te melden. U kunt er ook voor kiezen om een deel van het programma bij te wonen. De uiterlijke aanmelddatum is donderdag 9 november.

Aanmelden Dag van de Ondernemer

Programma

09.00 – 09.30 uur: inloop met koffie/thee
09.30 – 09.45 uur: welkomstwoord door wethouder Jan Goijaarts
09.45 – 10.45 uur: lezing cybercrime door Xander Coppelmans en Bas Goddrie van PVO Brabant-Zeeland
10.45 – 11.00 uur: pauze – inloopmoment
11.00 – 11.15 uur: wethouder Jan Goijaarts – intro Lunch-ommetje Nijnsel
11.15 – 11.45 uur: presentatie over vitaliteit van werknemers en de wandelroute
11.45 – 12.30 uur: opening Lunch-ommetje Nijnsel, start wandelroute met een worstenbroodje voor onderweg
Circa 12.30 uur: eindpunt route bij De Beckart, einde programma

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging dan kunt u deze stellen via bedrijven@meierijstad.nl

Deel deze pagina