Dag van de Ondernemer Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom, MKB Bergen op Zoom en VNO-NCW de Brabantse Wal nodigen u als ondernemer uit voor de Dag van de Ondernemer.

Vrijdag 17 november 2023 vanaf 16.00 uur RICOH-DHL aan de Blankenweg 24 in Bergen op Zoom.

De Dag van de Ondernemer is een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd !

Dit jaar zijn we te gast bij RICOH, wereldwijd leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentenmanagement. Met in Bergen op Zoom de centrale Supply Chain organisatie voor RICOH in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en het Europese distributiecentrum voor o.a. printers, kopieerapparaten, vergaderoplossingen en lockers.Voor de verzending van deze apparatuur wordt binnen het distributiecentrum nauw samengewerkt met DHL, het grootste post- en logistieke bedrijf ter wereld.
RICOH en DHL geven u op de Dag van de Ondernemer een kijkje achter de schermen op het vlak van duurzaamheid en innovatie in dit ultramoderne logistieke centrum.

16.00 uur: ontvangst bij RICOH-DHL
16.30 uur: welkom en dankwoord voor ondernemers door burgemeester Margo Mulder, Petra Franken en Peter Huijgens
16.40 uur: RICOH en DHL aan het woord
16.50 uur: rondleiding
18.00 uur: netwerkborrel
19.00 uur: einde

U kunt zich tot 10 november 2023 inschrijven voor dit evenement via de website van MKB Bergen op Zoom – www.mkb-boz.nl. Het programma is kosteloos.

Deel deze pagina