Dag van de Ondernemer bijeenkomst MKB Rotterdam Rijnmond – Lansingerland

Op 19 november, de Dag van de Ondernemer, organiseert MKB Rotterdam Rijnmond als vanouds samen met de Gemeente Rotterdam een groots ondernemersevent. In de hangar van Wings Hotel op Rotterdam The Hague Airport, organiseren wij een dynamisch en afwisselend programma over Duurzaam Ondernemen.

Als key-note speaker zal Jan Rotmans* je meenemen op weg naar het jaar 2030, een sneak preview naar de nabije toekomst met als inzet haalbaar en betaalbaar duurzaam ondernemen voor heel het MKB. Hierover zal onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Peter Melis** worden doorgepraat in een panel met o.a. wethouder Roos Vermeij, Pieter van Klaveren, voorzitter van MKB Rotterdam Rijnmond en diverse interessante ondernemers. Uiteraard met interactie vanuit de zaal!
De ontvangst en uitgebreide netwerkborrel zal plaatsvinden in de hangar waar een informatieplein wordt ingericht waarop diverse ondernemers hun duurzame producten, diensten en idee├źn zullen presenteren en demonstreren.

Locatie:
Wings Hotel (in de hangar), Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

Tijd:
14:30 uur Inloop & opening informatieplein
15:30-17:00 uur Plenair programma
17:00-18:30 uur Borrel & netwerken op het informatieplein

Dit event wil je niet missen, want het gaat over de toekomst van jouw bedrijf, dus meld je aan! Er is plaats voor 250 bezoekers.

*Jan Rotmans is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij publiceerde meer dan 200 maal over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen.

**Peter Melis zet zich als freelanceconsultant al jaren in om de energietransitie te versnellen.

Om toegang tot dit event te krijgen dient u het coronatoegangsbewijs te laten zien (in de CoronaCheck-app of geprint).
Via deze link kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina