De Amstelveense Dag van de Ondernemer

De Amstelveense Dag van de Ondernemer
Datum: 19-11-2021
Tijdstip: 16.00 uur t/m 21.00 uur
Locatie: Nice zaal boven Bistro Nice bij Office Parc De Kegel, Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen
In Amstelveen slaan gemeente Amstelveen, de OA, de VAD en KHN Amstelland de handen ineen om locale ondernemers te eren en iets positiefs mee te geven. Dit doen wij met een inspirerend programma met een feestelijk tintje.

Programma
We starten het programma met een interview met wethouder Floor Gordon en diverse ondernemers. Daarna zullen je hersenen en lachspieren zeker getriggerd worden door de volgende sprekers:

Jeroen Slot – hoofd afdeling onderzoek en statisitiek van de gemeente Amsterdam, belicht de huidige stand van de economie en schetst de economische verwachtingen.
Milo Berlijn – ‘gangmaker in aardigheid’, houdt je met ‘Mens erger je niet’ een lachspiegel voor. Aan de hand van rake voorbeelden laat Milo zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren.
Dries Depoorter – kunstenaar die zich op een wel heel creatieve manier bezighoudt met dé thema’s van deze tijd zoals privacy, artificial intelligence, surveillance en social media.

Aansluitende borrel met muziek van DJ Barry Brand
We sluiten af met een feestelijk borrel met lekkere hapjes, walking dinner gerechtjes en muziek van DJ Barry Brand van Wild FM.

Tijd en locatie
Van 16.00 tot 21.00 uur in de Nice zaal boven Bistro Nice bij Office Parc De Kegel, Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Meer informatie en aanmelden
Deze bijeenkomst is bedoeld voor Amstelveense ondernemers. Deelname is gratis (maximaal twee personen per bedrijf). De toegang is beperkt tot 125 deelnemers. Meld je dus snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan via
https://oa-amstelveen.nl/agenda/dag-van-de-ondernemer-vrijdag-19-november

Deel deze pagina