De Dag van de Ondernemer: “Knappe koppen, gouden handen Hengelo

Beste ondernemers van Hengelo,

Markeer 20 november met dikke, vette letters in je agenda, want er staat iets groots te gebeuren! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan De Dag van de Ondernemer, een evenement om jou te bedanken voor je inzet. Dat wil je toch niet missen?

Knappe koppen en gouden handen
Dit jaar draait alles om “Knappe koppen, gouden handen.” Waarom? Omdat we geloven dat techniek en innovatie kenmerkend zijn als we het hebben over onze prachtige stad Hengelo en haar gedreven ondernemers.

Ook hebben we een bijzondere locatie uitgekozen: de indrukwekkende hal van de voormalige Koninklijke Machinefabriek Stork (KMS). Bekijk hier met eigen ogen waar in het verleden diezelfde knappe koppen en gouden handen aan het werk waren.

Het Programma
En nu, tromgeroffel, het volledige programma:
– Opening door wethouder Gerard Gerrits
– Alles over Twente Goes Techno en wat zij voor jou kunnen betekenen
– Exclusieve presentatie van het gloednieuwe Solar Team Twente

Alsof dat nog niet genoeg is: er is ook  een boeiend, interactief panelgesprek met o.a. wethouder Gerard Gerrits, ontwikkelaar Trebbe en het ROC van Twente. We gaan het hebben over de “Knappe koppen, gouden handen”.

We duiken in het belang van het behouden en aantrekken van talent in deze groene technologische topregio, en hoe we dit, samen met jullie, onze gewaardeerde ondernemers, kunnen realiseren. Deel bijvoorbeeld jouw eigen ideeën hierover of sluit je aan bij Twente Goes Techno. Kortom; genoeg om over te praten!

Uiteraard sluiten we de dag af in stijl met een gezellige borrel vol verrukkelijke hapjes en verfrissende drankjes

Schrijf je in!
Wacht niet langer en schrijf je snel in. We kijken er naar uit jou op maandag 20 november om 16.00 uur in de Koninklijke Machinefabriek Stork (KMS) te zien!

Opgelet: deze datum verschilt van de landelijke Dag van de Ondernemer. Dit evenement is speciaal voor onze Hengelose ondernemers en toegang is gratis.

KMS-locatie Industrieplein 3 7553 LL Hengelo
van 16:00 tot 19:00
Deel deze pagina