Digiwerkplaats Rotterdam – Dag van de ondernemer

Een online scan van jouw bedrijf. Gratis.
Altijd al willen weten hoe jij online overkomt bij je doelgroep? Wil jij weten hoe jij je ‘online presence’ kunt versterken en beter gebruik kunt maken van de mogelijkheden? Digiwerkplaats Rijnmond bied jou een gratis website of social media scan met praktische tips voor jouw bedrijf! Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zo doe je mee!
Meld je vóór maandag 15 november via het formulier hieronder gratis aan. Kies hoe laat je ons jonge talent vrijdag 19 november – de dag van de ondernemer – (digitaal) wilt ontvangen voor de resultaten van jouw scan. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten.

Dit gaan wij doen
Op woensdag 17 november gaat ICT en marketing communicatie talent in kleine groepjes voor jouw bedrijf aan de slag. Jouw website of sociale identiteit wordt onder de loep genomen. Jij ontvangt hiervan een gratis resultatenrapport en voor ons talent is het samenwerken in diverse groepen en contact met jou als ondernemer een goed leerproces. Win-win dus! Op de dag van de ondernemer wordt het resultaten-rapport aan jou overhandigd op de door jou gekozen tijd. Zo weten we zeker dat jij goed bent geïnformeerd over de resultaten.‍

Kies jouw online scan
Speciaal voor de Dag van de Ondernemer hebben we twee Digital Insights ontworpen. Eén om je website onder de loep te nemen, en een om jouw sociale media kanalen te optimaliseren. Lees hieronder meer!

Dag van de ondernemer: Website scan
Wij bekijken jouw website door de ogen van jouw bezoekers. Er wordt onder andere gekeken naar de navigatiestructuur, het gebruik van tekst en beeld, de snelheid en veiligheid van jouw website.

Details
START:
17 NOVEMBER 2021
LOOPTIJD:
3 DAGEN
CONTACTMOMENTEN:
1

In samenwerking met:
Albeda, Zadkine, Techniek College Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland.

Dag van de ondernemer: Social media scan
Wij kijken hoe jij jouw sociale media inzet en waar je nog kan optimaliseren. Er wordt onder andere gekeken naar frequentie, interactie, netwerk, tekst en beeld, merkidentiteit en gebruik van hashtags.

Details
START:
17 NOVEMBER 2021
LOOPTIJD:
3 DAGEN
CONTACTMOMENTEN:
1

In samenwerking met:
Albeda, Zadkine, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland.

LINK:
https://www.digiwerkplaatsrijnmond.nl/dag-van-de-ondernemer

Deel deze pagina