Dubai Masterclass Succes En Faalfactoren Van Nederlandse Ondernemers In Het Buitenland / In De UAE

Op 20 november wordt de Dag Van De Ondernemer, georganiseerd door onze partner NLinBusiness en MKB-Nederland. Hier worden ondernemers zoals jij (wereldwijd) in het zonnetje gezet. Dit vinden wij meer dan verdiend. Overal ter wereld gaat zakendoen momenteel anders dan normaal, dat is voor iedereen aanpassen en niet altijd even makkelijk. Wij hebben veel bewondering voor jou als Nederlandse ondernemer, die zich staande houdt in deze tijden.

Op 16 november nodigen we onze Nederlandse Ondernemers uit deze dag met ons te vieren dit doen we doormiddel van een Masterclass over Succes en faalfactoren van Nederlandse ondernemers in het buitenland / in de UAE. Ben je member van de Netherlands Business Council dan hebben we na afloop nog een leuk cadeau voor je als dank dat je member bent.

Moderator: Anthony Dols, Director of Events, Netherlands Business Council UAE

Agenda:
12.00pm Dubai tijd – 9.00 NL tijd: Nelleke de Heer, Coordinator Flexpool

Een nieuwe NBC-service die een flexibel personeelsbestand van Nederlandse talenten in de VAE verbindt met de NBC-leden. Deze service past perfect in onze ambitie om Nederlandse bedrijven en professionals in de VAE met elkaar te verbinden om expertise en kennis uit te wisselen om ondernemers te ondersteunen bij het zakendoen in de VAE en bredere GCC-regio.

12.10pm Dubai tijd – 9.10 NL tijd: Masterclass door Esther Janssen en Cindy van de Kreke

Met de meest voorkomende succes- en faalfactoren aan de hand van diverse, in Dubai herkenbare, praktijkvoorbeelden en dagen u uit om uw zakelijke aanpak te revalueren.

Datum: Maandag 16 november 2020
Time: 12:00 – 13:00 Dubai tijd, 9.00 – 10.00 NL tijd

Deel deze pagina