Event Nacht van de Ondernemer Den Haag

Een netwerkevent van MKB Den Haag dat de avond voorafgaand aan de Dag van de Ondernemer wordt georganiseerd in de Schouwburg van het Nationaal Theater. We noemen dit de Nacht van de Ondernemer.

Beste leden, gewaardeerde relaties,

Aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer organiseren we vanuit MKB Den Haag op donderdag 16 november de Nacht van de Ondernemer in de Koninklijke Schouwburg.

Ondernemers zijn van ongekende waarde voor onze stad. Ondernemers houden onze gemeente leefbaar, zijn de drijvende kracht achter de economie, zorgen voor banen, werken hard, dragen bij aan een duurzamer Nederland en denken in oplossingen. Op deze netwerkbijeenkomst bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap.

Meld je hier aan om deel te nemen aan de Nacht van de Ondernemer.

Locatie: Koninklijke Schouwburg, Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag

Programma:
17.30 uur Inloop
18.00 uur Opening voorzitter MKB Den Haag
18.10 uur Kennismaking met onze nieuwe wethouder MKB Nur Icar
18.20 uur Netwerken
20.00 uur Einde

Ledenbeleid
Onze bijeenkomsten zijn bedoeld voor leden van MKB Den Haag. Je bent welkom om vrijblijvend een keer bij ons langs te komen en kennis met ons te maken. Als je vaker wilt deelnemen aan events, verzoeken we je lid te worden van ons netwerk. Schrijf je hier in.

Onze events: duurzaam & bereikbaar
Wij willen voedselverspilling tijdens onze events voorkomen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn laat het z.s.m. weten weten via info@mkbdenhaag.nl

Wij nodigen je van harte uit om met de fiets of het OV te komen en kijken er naar uit om je op 16 november te verwelkomen in de Koninklijke Schouwburg!

Met vriendelijke groet,

MKB Den Haag

Deel deze pagina