Gemeente Altena Dankwoord ondernemers DvdO

Ondernemers zijn van grote waarde voor Altena

Wethouder Matthijs van Oosten van Economische Zaken: “Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Altena. Wij zijn trots op onze ondernemers in Altena en hebben veel respect voor hun inzet. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor hun doorzettingsvermogen en voor wat ze voor Altena doen en betekenen.”

 

Op 19 november is het dit jaar de Dag van de Ondernemer, en initiatief van MKB-Nederland. Het is de dag waarop we het ondernemerschap vieren en alle ondernemers en haar werknemers dat extra steuntje in de rug en waardering geven dat ze verdienen, vooral nu!

Ondernemers hebben het moeilijk gehad door corona
Veel ondernemers in Altena hebben het ook dit jaar moeilijk gehad door corona. Juist daarom verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden voor hun arbeidsethos, lef, flexibiliteit, inzet en doorzettingsvermogen. Want ondernemers zijn van grote economische en maatschappelijke betekenis voor onze gemeenschap. Ze zorgen voor onze banen, zijn de motor van onze economie, zijn belangrijk zijn voor het verenigingsleven en zijn de drijvende kracht zijn achter menig goed doel. Dat verdient ons respect!

Corona maakt de Dag van de Ondernemer anders dan normaal

Corona maakt de dag wel anders dan anders. Iets minder feestelijk: naast een virtueel compliment zal het dit jaar zeker ook een hart onder de riem zijn. Corona heeft gemeenten en ondernemers dichter bij elkaar gebracht. De samenwerking die door corona is verbeterd willen we vasthouden en verder uitbouwen. Dat is in het belang van zowel gemeente als voor ondernemers, want allebei kunnen niet zonder elkaar.

Deel deze pagina