Gemeente Dinkelland- Digitale webinar

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom vieren we elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer. In de gemeente Dinkelland gebeurt dit vanwege corona dit jaar digitaal.

Op vrijdag 20 november (09.00 – 10.30 uur) organiseren wij speciaal voor jou als ondernemer in Dinkelland een prikkelende en boeiende digitale bijeenkomst met als titel ‘Om jou!’. Want het draait deze bijeenkomst om jou…

Allereerst omdat we graag met jou de resultaten delen van ons onderzoek onder alle ondernemers. Hoe tevreden ben jij en waar liggen voor ons nog kansen? Vervolgens neemt Esther Schmidt (van Sterk in bedrijf) je mee in hoe jij in deze uitdagende tijden toch extra sales kunt realiseren. Haar verhaal ‘Sales vanuit huis’ geeft je concrete tips hoe jij meer omzet kan realiseren in deze tijd waarin veel digitaal moet gebeuren.

Programma

  • Welkom door wethouder Benno Brand
  • Resultaten onderzoek MKB en ondernemend Dinkelland
  • Koffie/thee met gebak
  • Webinar ‘Sales vanuit huis’ door Esther Schmidt (Sterk in bedrijf). De toelichting op het webinar vind je hieronder.
  • Vragen aan gemeente/ napraten
  • Afronding door wethouder Benno Brand

Ben jij erbij?
Meld je dan aan via deze link.
Aanmelden kan tot en met maandag 16 november 2020.

Meer informatie of vragen?
Mail naar i.leferink@noaberkracht.nl of bel 06-14475403.

Toelichting webinar ‘Sales vanuit huis’
Corona heeft een enorme impact op jouw dagelijks leven en ook op je werk als ondernemer. Ook op je sales. Zo is het bezoeken van potentiele klanten een stuk ingewikkelder. Bedrijven werken vanuit huis, mensen hebben hun hoofd er niet naar staan en noem maar op. Toch is er genoeg mogelijk! En dat leer je tijdens het webinar Sales vanuit Huis dat wij speciaal voor jullie organiseren op de Dag van de Ondernemer. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Denekampse bedrijf Sterk in Bedrijf haar kennis over sales gebundeld. Bij Sterk in Bedrijf geloven ze er heilig in dat je zichtbaar moet blijven in deze periode en dat kan eigenlijk alleen maar online of telefonisch. Daarbij moet je in deze periode niet willen halen,  maar vooral brengen, kennis delen en van toegevoegde waarde zijn voor jouw (toekomstige) klanten. Maar ook j e klanten online weten te vinden met als next step; ze weten te binden waardoor je uiteindelijk al een aantal contactmomenten hebt gecreëerd en je na deze pandemie gewoon direct een face-to-face afspraak kunt maken omdat ze je inmiddels toch al een beetje kennen en (niet onbelangrijk) vertrouwen. In een half uur zal Esther Schmidt van Sterk in bedrijf jullie meenemen in de basis van het zoeken, vinden en binden van (toekomstige) klanten op LinkedIn zodat je na het webinar direct met daadkracht aan de slag kunt met het uitbouwen van jouw klantendatabase en alvast een goede fundering kunt leggen voor het moment waarop er weer meer mogelijk is.

Bekijk de uitnodiging

 

Deel deze pagina