Gemeente Dinkelland week van de ondernemer

Ondernemers verdienen een week waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom vieren we elke derde week van november de Week van de Ondernemer.

Op woensdag 17 november 2021 organiseren wij van 10.00 uur tot 12.30 uur een bijeenkomst voor ondernemers in de Raadszaal van het gemeentehuis in Dinkelland (Nicolaasplein 5, Denekamp). De inloop is vanaf 9.30 uur. Na een kort welkom beginnen we met een leuke en praktische workshop “Ontdek de kracht van generaties op de werkvloer”, gegeven voor Emiel Nijenhuis van Koffie en Bubbels. De huidige krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat het nog belangrijker is om je werknemers te behouden. Dan is het goed om te weten wat ze belangrijk vinden. Maar hoe doe je dat? Met de praktische workshop kom je hierachter. Daarna is er aansluitend een lunch.

Ben jij erbij?
Meld je dan aan via deze link.
Aanmelden kan tot en met maandag 15 november 2021.

Meer informatie of vragen?
Mail naar i.leferink@noaberkracht.nl of bel 06-14475403

Programma:

  • 09.30 uur Inloop
  • 10.00 uur Welkom door wethouder Benno Brand en start workshop “Ontdek de kracht van generaties op de werkvloer
  • 12.30 uur Afronding programma met aansluitend lunch en napraten

Over de workshop
Babyboomers, generatie X-ers, generatie Z-ers en de millennials. Ze werken en leren allemaal op dezelfde school. Verschillende opvattingen, werkmethoden en ideeën. Dit is allemaal heel dynamisch, maar het zorgt af en toe ook voor frictie. De jongeren moeten zich in een keurslijf wringen. De ouderen moeten bijblijven met de laatste trends. Tenminste, willen ze niet buiten de boot vallen. Met een beetje inlevingsvermogen in de andere generatie maak je het een stuk leuker. Zo kan iedereen effectief werken! In deze interactieve workshop krijgt u inzicht in de verschillende generaties en de vooroordelen die er leven over de verschillende generaties. Ook krijg je inzichtelijk waar generaties energie van krijgen en waar de energie lekt. Bovendien geeft het je stof tot nadenken over de opvattingen en handelwijzen van de verschillende generaties. En de impact daarvan op o.a. de samenwerking, communicatie en leiderschap.

Tip: Neem een collega van een andere generatie mee!

Week van de ondernemer 2021 | Gemeente Dinkelland

Deel deze pagina