Gemeente Oss Hartjesregen

– De leden van het college van de gemeente Oss doen ieder 2 bedrijfsbezoeken samen met een accountmanager Economische Zaken / Werk & Inkomen. Tijdens de bezoeken wordt een snoeppot met vruchtenhartjes afgegeven voorzien van #dagvandeondernemer sticker en een label met tekst.
– Ook alle ondernemersverenigingen en -platforms krijgen een snoeppot, dit omdat we helaas niet alle ondernemers in de gemeente Oss kunnen bezoeken, maar zo wel willen laten weten dat we blij met ze zijn.
– Aanvullend worden er nog 90 snoeppotten bezorgd bij ondernemers uit verschillende branches in de Oss en de kerkdorpen in de gemeente Oss.
– Het centrummanagement van de gemeente Oss bezoekt alle 325 centrumondernemers en overhandigt ze een snoeppot met vruchtenhartjes.
– Via onze social mediakanalen worden alle bezoeken gedeeld met een foto en mooie quote of tekst van het bedrijf.
– We vragen ondernemers, ondernemersverenigingen en -platforms ook om via social media aandacht te besteden aan de Dag van de Ondernemer door de snoeppot op een foto te tonen en een aantal vooraf gekozen hashtags te gebruiken, zodat we een hartjesregen op social media te weeg kunnen brengen om iedereen te laten zien dat we super trots op en blij zijn met onze ondernemers en hun durf, lef en doorzettingsvermogen heel erg waarderen!
#dagvandeondernemer2021 #MKBvriendelijkOss

Deel deze pagina