Ondernemersbijeenkomst: “Op Pole Position door krachtig innoveren” Almelo

Op Pole Position door krachtig innoveren

Ondernemen is als racen in de Formule 1: het vraagt om voortdurende vernieuwing en aanpassing aan de omstandigheden. Slim inspelen op kansen is de sleutel naar succes in een wereld van vergaande digitalisering, nieuwe wet- en regelgeving, een veranderend klimaat en tekort aan talent. Daarom organiseren Gemeente Almelo, ROC B2B en Novel-T je uit voor een ondernemersbijeenkomst op 13 november.

Innovatie is de manier om de wind in de zeilen te houden en concurrenten voor te blijven. Dit kost tijd en aandacht, van jezelf en van je team. Maar het geeft ook energie: verkennen van nieuwe richtingen, het ontwikkelen van een nieuwe propositie of het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Tijdens de Ondernemersbijeenkomst gaan we dieper in op hoe je kansen verzilvert en in je markt op pole position komt en blijft.

Programma
We nodigen je van harte uit om een reis te maken langs de innovatiekansen die er zijn. We gaan je inspireren, motiveren en vooral laten zien dat innovatie voor iedereen binnen handbereik ligt. Novel-T vertelt over hoe zij bedrijven helpen in hun innovatietraject. Verder neemt een aantal ondernemers je mee in hun verhaal over hoe zij nieuwe proposities realiseerden, hun bedrijf in een groeiversnelling zetten en wat ze tijdens dit avontuur tegenkwamen.

Ons programma voor de avond:
19:30 uur | Aftrap door het Ondernemersloket
19:35 uur | Novel-T over hoe zij ondernemers helpen bij hun innovaties
19:55 uur | Wat Eelco Osse van Boessenkool ‘naar pole position’ in zijn markt bracht
20:10 uur | Podiumgesprek over het benutten van kansen met Kovax, Grootgroener en andere ondernemers
20:30 uur | Afsluiting

Meld je nu aan voor dit mkb innovatie event, tijdens de Week van de Ondernemer. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, te leren van anderen en je netwerk te vergroten. Met als einddoel om op pole position te komen of te blijven.

Deel deze pagina