Ondernemersedebat & Masterclasses

Ondernemers verdienen respect voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen, vooral nu! Daarom slaan gemeente Amstelveen en de Ondernemersvereniging Amstelveen op de Dag van de Ondernemer de handen ineen om ondernemers te inspireren. Aanmelding voor het programma, zie deze link 

Ochtendprogramma

09.00 – 11.00 uur

Ondernemersdebat onder leiding van Jerry Helmers van Dé Nederlandse Debatclub  Zie deze link 

Live gestreamd vanuit P60. klik hier  Onder leiding van Jerry Helmers gaan vijf panelleden aan de hand van pittige stellingen debateren over Ondernemen in deze tijd. Het panel bestaat uit niemand minder dan: Floor Gordon  – Wethouder Economische Zaken en Duurzaamheid, Ugur Pekdemir – directievoorzitter Rabobank Amstel en Vecht, Jeroen Franken – bestuurslid OA en eigenaar Blue Fish Social Media,  Tom Bleker – partner Victoria Consult,  Beirem Ben Barrah – founder en CEO Neurofied.

 

11.00 – 12.00 uur

Humoristische spreker en auteur van diverse managementboeken Jos Burgers

Jos zijn nieuwste boek ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ gaat over ondernemen bij economische tegenwind en vormt de basis voor zijn presentatie op 20 november.

 

Middagprogramma met workshops waar vragen worden behandeld zoals; Zijn Zoom en Teams wel veilig om mee te werken? Onder stress maak je denkfouten, hoe herken en voorkom je ze? Duurzaam ondernemen in deze tijd, is dat mogelijk? Hoe gaat u in de winkel om met klanten met verward gedrag?

Hoe haal ik meer plezier uit mijn bedrijf? Welke alternatieve financieringsvormen zijn er? Hoe ruil ik het piekeren in voor passie en prestaties?

 

Deel deze pagina