Ondernemersontbijt gemeente Oldebroek

Op initiatief van MKB-Nederland vieren we in heel Nederland op vrijdag 19 november 2021 de Dag van de Ondernemer, dus ook in de gemeente Oldebroek. Een speciale dag om ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun bijdrage aan de (lokale) economie en werkgelegenheid!

Bent u ondernemer in de gemeente Oldebroek? Dan nodigt wethouder Liesbeth Vos – van de Weg u namens het college van B&W uit om bij het ondernemersontbijt aanwezig te zijn. Dit wordt gehouden in Partycentrum Coelenhage in Wezep. U bent welkom vanaf 8.00 uur, de eindtijd is ongeveer 10.00 uur.

Het ondernemersontbijt biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren in het ondernemerschap. Het maakt niet uit of u ZZP-er bent, werkgever met veel personeel bent of werkzaam bent in de detailhandel of logistiek: u bent van harte uitgenodigd!

Aanmelden

De Gemeente Oldebroek wil de bijeenkomsten goed en veilig laten verlopen, daarom is het nodig om u van tevoren aan te melden voor de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 17 november via het aanmeldformulier op www.oldebroek.nl/ondernemersontbijt.

Coronamaatregelen

U wordt gevraagd rekening te houden met de coronamaatregelen. Voor toegang heeft u een geldige QR-code nodig in de CoronaCheck app. Met de app bewijst u dat u bent gevaccineerd, negatief bent getest of eerder corona hebt gehad. Op www.coronacheck.nl vindt u meer informatie. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak om u te laten testen als u niet gevaccineerd bent. Een zelftest of een test via de GGD is niet geldig. U kunt alleen toegang krijgen met een geldige QR-code.

Deel deze pagina