Provincie Overijssel gaat digitaal taart eten met ondernemers

Provincie gaat digitaal taart eten met ondernemers

Op 20 november is het de ‘Dag van de ondernemer’. Ook dit jaar zet de provincie Overijssel ondernemers in de schijnwerpers. Dit gebeurt tijdens de ‘Week van de ondernemer’, die gestart is op vrijdag 13 november. “Juist nu steunen wij het mkb door samen te werken aan een veerkrachtige economie, die klaar is voor de toekomst,” aldus gedeputeerde Eddy van Hijum.

De vele mkb-ondernemers, waaronder familiebedrijven, vormen de motor van de Overijsselse economie. Zij verdienen alle complimenten voor hoe zij zich staande houden in deze tijd. Vanwege de coronamaatregelen zullen er geen fysieke bezoeken plaatsvinden. Dankzij de creativiteit en veerkracht van de deelnemende bedrijven ontmoeten de gedeputeerden de te bezoeken bedrijven digitaal. Hoewel de gesprekken op afstand plaatsvinden wordt er toch gezamenlijk taart gegeten die bij beide partijen wordt bezorgd. Bij de bezoeken ligt de nadruk op de inhoud van de gesprekken en de persoonlijke aandacht van de gedeputeerden voor deze ondernemers en hun medewerkers.

Gedeputeerde Eddy van Hijum brengt op vrijdagmorgen 20 november een digitaal bezoek aan Drabo Hardenberg BV, Energieweg 13 in Hardenberg. Drabo Hardenberg B.V. is van oudsher een familiebedrijf in de verspanende sector.Opgericht in 1978. Een geavanceerd bedrijf dat beschikt over een hoge mate van vakmanschap gespecialiseerd in producten voor de hydrauliek-industrie, pompen- en baggerindustrie olie- en gasindustrie, automotive en algemene machinebouw.

Op vrijdagmiddag 20 november wordt er digitaal taart gegeten bij Masévon Group, Molensteen 9 in Hardenberg. Masévon Group speelt een belangrijke rol in de hightech-branche rond Hardenberg. Masévon heeft op 23 oktober een nieuw pand geopend. Hiermee is het bedrijf uitgebreid van 3.000 vierkante meter naar ruim 7000 vierkante meter. Ook komen er honderd potentiële arbeidsplaatsen bij.

Deel deze pagina