Robots in Business ondernemersdag Delft

Aanmelding via: https://robohouse.nl/mkb

De arbeidsmarkt is al krap, maar het groeiende personeelstekort geldt helemaal voor zware, saaie of gevaarlijke banen. Robots worden dan ook steeds vaker ingezet in Nederland. Niet eens zozeer om mensen te vervangen, maar vooral ook hoe je mensen kunt ondersteunen.

Maar hoe implementeer je nieuwe innovaties in je bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers en processen soepel meegaan in deze transitie? Ons Robots in Business-event biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de ervaringen van koplopers uit onze industrie. Leer van grote organisaties als Albert Heijn en Heineken, en maak met hun kennis ook jouw bedrijf toekomstbestendig.

Meld je gratis aan!
AANMELDEN
Programma
Het evenement vindt plaats op vrijdag 17 november 2023 van 12.00 tot 18.00 uur.

12.00 uur Plenaire sessie met keynote sprekers

TBA

14.30 uur Break-out sessies

Slim Produceren – TNO
Hoogopgeleid personeel waarvoor de pensioenleeftijd nadert, hoe ga jij dit gat opvullen in deze arbeidsmarkt? Digitale ondersteuning biedt kansen voor medewerkers met minder ervaring of technische skills. Hoe doe je dat?

De Slimme Brouwerij – Heineken
Hoe kun je het werk van medewerkers binnen een brouwerij veiliger en eenvoudiger maken? En hoe kun je technologie gebruiken om kwaliteitscontrole of het verhelpen van storingen eenvoudiger te maken?

Winkel van de toekomst – Ahold Delhaize/Albert Heijn
Hoe kun je order-picken in de winkel automatiseren, waarbij kunstmatige intelligentie rekening houdt met zoveel verschillende producten, verpakkingen en factoren op de werkvloer? Albert Heijn investeert enorm in tech, data en digital.

Autonome kas – TU Delft
Hoe verander je een volledige industrie? De tuinbouw heeft veel gastarbeiders en het werken met organische/levende objecten is moeilijk te automatiseren. Hightech oplossingen bieden verlichting van de zware arbeidsomstandigheden in warme kassen.

15.30 uur Innovatiemarkt met demo’s van de nieuwste technologieën uit de wetenschap

16.30 uur Netwerkborrel

Aanmelding via: https://robohouse.nl/mkb

Deel deze pagina