Tilburg viert de Dag van de Ondernemer

Er is jaarlijks 1 feestdag voor alle MKB-ers en dat is de landelijke dag  Dag van de Ondernemer. Dit jaar vieren we dit op vrijdag 17 november.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Net als in 2022 slaan ook dit jaar Citymarketing TilburgStation88Gemeente TilburgMidpoint Brabant en JOST de handen ineen om een gevarieerd programma aan te bieden. Zowel de meer gevestigde ondernemer binnen het MKB als zeker ook de starter wordt ‘in het zonnetje’ gezet.

Dat gaan we doen door ruimte te geven aan het ontmoeten van ondernemers, een visie op ondernemen te geven en de rol van de lokale overheid hierin. Maar vooral kennisoverdracht in de vorm van diverse workshops. And last but not least, geven we extra aandacht aan een aantal ondernemers die afgelopen jaar een ondernemersprijs ontvingen.

Lees meer op Dag van de Ondernemer 2023 – JOST – JOST

Deel deze pagina