Zoetermeer zet ondernemers in het zonnetje met radio NRG079

Hier zijn wij trots op onze ondernemers!

Wij zijn trots op onze ondernemers. Daarom zetten wij op vrijdag 17 november tijdens de Dag van de Ondernemer onze ondernemers in het zonnetje. Samen met Netwerk Zoetermeer organiseert gemeente Zoetermeer de speciale radio-uitzending ‘Radio NRG 079’, spreek uit Radio Energy Zoetermeer vanuit Ter Zake het Ondernemershuis. Van 10 uur ’s ochtends tot 15.00 uur ’s middags vertellen ondernemers en werkgevers over hun onderscheidende manier van werken, over digitalisering en over innoveren. De uitzending wordt gepresenteerd door Sebastiaan Smits en Inge de Weerd namens Netwerk Zoetermeer. Jan Iedema, wethouder economie, arbeidsmarkt, innovatie en citymarketing verzorgt de muziek en is co-host van het programma.

Van 14.00 tot 15.00 uur is de presentatie in handen van studenten Applied Data Science & Artificial Intelligence van de Haagse Hogeschool, vestiging Zoetermeer.

Zet uw favoriete ondernemer in het zonnetje!
De muziek tijdens de radio-uitzending wordt gekozen door en voor ondernemers. U kunt uw favoriete ondernemer verrassen met een nummer dat speciaal voor hem of haar gedraaid wordt. Aanvragen kan tot donderdag 16 november via deze link www.nrg079.nl.

Kom langs bij het Lunchcafé NRG 079.
Wilt u de uitzending live bijwonen? Dat kan! U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur in het lunchcafé NRG 079 in Ter Zake het Ondernemershuis aan de Markt 3. Kom in de studio netwerken met andere ondernemers en bekijk de radio-uitzending onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. De livestream van de uitzending is ook te beluisteren en te bekijken via www.nrg079.nl.

Deel deze pagina